Wybór bezpośredni produktu: Sekatory, nożyce i piły do gałęzi
Sekatory, nożyce i piły do gałęzi

Sekatory, nożyce i piły do gałęzi

Charakteryzuje je wysoka jakość wykonania i wygoda użytkowania. To trwałe narzędzia, nieodzowne podczas pielęgnacji i ścinki drzew, pielęgnacji krajobrazu i prac w ogrodzie. Nadają się do każdego zadania: cięcia, przycinania, okorowywania, ścinki, okrzesywania, łupania, przenoszenia, obracania, transportu, mierzenia czy znakowania. Oferujemy bogaty wybór wysokiej jakości narzędzi i przyrządów oraz odpowiednie wyposażenie dodatkowe.

Model Cena
Nożyce do żywopłotów PH 10 211,00 zł *
Piła do gałęzi 108,00 zł *
Składana piła PR 16 95,00 zł *
Piła do wysięgnika teleskopowego 220,00 zł *
Wysięgnik teleskopowy 332,00 zł *
Piła do wysięgnika teleskopowego Super TurboCut 368,00 zł *
Wysięgnik teleskopowy do piły Super TurboCut 580,00 zł *
Piły do gałęzi MEGACUT od 174,00 zł *
Sekator do gałęzi Bypass, lekki, PB 10 174,00 zł *
Sekator do gałęzi Bypass, średni, PB 11 209,00 zł *
Sekator do gałęzi Bypass DYNAMIC PB 20 316,00 zł *
Sekator do gałęzi Bypass EXTREM PB 30 426,00 zł *
Sekator kowadełkowy Amboss do gałęzi PB 25 274,00 zł *
Sekator kowadełkowy Amboss Dynamic do gałęzi PB 35 411,00 zł *
Sekator ogrodowy Bypass PG 10, model podstawowy 39,00 zł *
Sekator ogrodowy uniwersalny Bypass PG 20 106,00 zł *
Sekator ogrodowy profesjonalny Bypass PG 30 171,00 zł *
Sekator kowadełkowy Amboss PG 25 101,00 zł *
Sekator akumulatorowy ASA 85 (bez akumulatora i ładowarki) 6 499,00 zł *
Uniwersalny hak do wysięgnika teleskopowego 61,00 zł *
Zrywaczka do zbioru owoców do wysięgnika teleskop. 87,00 zł *
Ostrzarka 3w1 70,00 zł *
Osełka 59,50 zł *

* Sugerowana cena detaliczna brutto.

Zastrzega się prawo do zmian technicznych, specyfikacji, wyposażenia standardowego i dodatkowego oraz zmian cen.

Cookies na stronie STIHL

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności. Akceptuję politykę prywatności i wykorzystanie plików cookies w serwisie.

Akceptuję